ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Mely létrejön egyrészről A Mysore Pack Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 3., Adószám: 25184811-2-43) által működtetett Mysore Pack Vegán Étterem (továbbiakban Étterem) és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban Megrendelő) között, amennyiben a Megrendelő elküldi megrendelését az Étterem felé a lent megjelölt kommunikációs csatornák segítségével. A Megrendelő a megrendelésének leadásával egyidejűleg elfogadja jelen szerződésben foglaltakat. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Étterem és a Megrendelő között, és a Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.

Ételek kiválasztása
A kívánt ételt vagy ételeket a www.mysorepack.com/menu.php oldalon van lehetősége a Megrendelőnek kiválasztani.

Étel megrendelése
Az étel vagy ételek megrendelésére jelenleg emailben, vagy facebook személyes üzenetben van lehetőség a kapcsolat oldalon (www.mysorepack.com/contact.php) feltüntetett elérhetőségeken. Az étel megrendelésénél minimálisan megadandó adatok:

Név:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Megrendelt ételek listája:

A megrendelés leadása előtt kérjük mégegyszer tekintse át a rendeléssel kapcsolatos összes adatot és kérjük, hogy ellenőrizze az adatok pontosságát!

Teljesítési és szállítási feltételek és árak
Házhozszállítást jelenleg a www.mysorepack.com/delivery.php oldalon meghatározott területekre vállalunk. Amennyiben a megadott szállítási területen kívülre szeretne ételt rendelni, kérjük igényét a kapcsolat oldalon (www.mysorepack.com/contact.php) feltüntetett elérhetőségek valamelyikén jelezze felénk! A kiszállításért és a csomagolásért bruttó 300 forintot számítunk fel minden egyes alkalomkor, amikor ételkiszállítás történik a megadott címre és a rendelés összértéke nem haladja meg a bruttó 1650 forintot. Az Étterem fenntartja a jogot egyedi szállítási és csomagolási díj megállapítására olyan területekre, ahová jelenleg nem szállít, de mégis elfogad megrendelést. A házhozszállítás hétfőtől péntekig déli 12:00 és délután 14:00 óra között történik. Az adott napi megrendeléseket előző nap délután 14:00 óráig fogadja az Étterem. A megrendelt ételeket a lehető leggyorsabban kiszállítjuk a megadott címre. Természetesen a megrendelt ételek személyes átvételére is van lehetőség éttermünkben annak nyitva tartási ideje alatt.

Tájékoztatás a fizetési módokról
Kiszállítás esetén a megrendelt termék ellenértékét készpénzzel lehet rendezni az ételszállító futárnak, vagy átutalással lehet rendezni. Az átutalás részletei: kedvezményezett: Mysore Pack Kft., számlaszám: 11600006-00000000-77415945. A vételár mindig a kiválasztott terméknél feltüntetett ár plusz a házhozszállítási és csomagolási díj összege, mely minden esetben bruttó eladási ár és magyar forintban értendő. Ez alól kivételt képez, ha a Megrendelő által megrendelt ételek megfelelnek a kis menü és a nagy menü kategóriáknak. Ebben az esetben a Megrendelő a menüknek megfelelő kedvezőbb árat fizet a házhozszállítási és csomagolási díj mellett.

Kis és nagy menük leírása
Kis menü: egy kis adag leves és egy kis adag főétel.
Nagy menü: egy nagy adag leves és egy nagy adag főétel.

Számlakiállítás
A megrendelésről a futár nyugtát ad. Esetleges ÁFÁ-s számla igényét kérjük, a megrendeléskor előzetesen jelezni szíveskedjen.

Szolgáltató visszaigazolása
Sikeres rendelés esetén visszaigazoló e-mailben vagy facebook üzenetben értesítjük a rendelés sikerességéről, illetve részleteiről. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelt tételeket, azok árait, valamint a megrendelő megrendeléskor megadott adatait. Szükség esetén munkatársunk telefonon is igazolja a rendelés megvalósulását.

Javítás lehetősége
A Megrendelőnek adatai módosítására, javítására bármikor lehetősége van, ehhez az Étteremmel a kapcsolatot a kapcsolat oldalon (www.mysorepack.com/contact.php) feltüntetett elérhetőségek valamelyikén keresztül tudja megtenni. Ha valamilyen oknál fogva a Megrendelő a megrendelését vissza kívánja vonni, arra a megrendelés napján reggel 10:00 óráig van lehetősége. Ezen időpont után a Megrendelő nem gyakorolhatja az elállás jogát (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5§ c) pont), a terméket köteles átvenni és a vételárat megfizetni.

Kizárás
Az Étterem fenntartja a jogot arra, hogy a Megrendelő rendelésre való jogosultságát korlátozza, felfüggessze vagy megvonja, amennyiben a Megrendelőt vagy meghatalmazottját a Megrendelő által megadott szállítási címen nem találja, aminek következtében a termék kézbesítése meghiúsul. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat oldalon (www.mysorepack.com/contact.php) feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

Az Étteremtől történt rendeléssel a Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja jelen szerződési feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak abban az esetben áll módunkban elfogadni és teljesíteni, amennyiben a megrendelő hiánytalanul és pontosan megadja a szükséges adatokat. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Étterem felelősséget nem vállal.

A felelősség korlátozása
Az Étteremtől történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Az Étterem semmilyen tekintetben nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az interneten küldött/fogadott bármilyen adat harmadik (illetéktelen) személy által történő megismerése, azokkal történő visszaélése.
Az internetes hálózatban bekövetkezett bármiféle működési hiba, ami megakadályozza vagy késlelteti a kapcsolattartást és a vásárlást.
A kommunikációs vonalakon vagy vételi eszközben történő meghibásodás.
Adatok elvesztése.
Szoftver nem megfelelő működése.
Programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Reklamáció
Reklamációval, panasszal forduljon bizalommal hozzánk a kapcsolat oldalon (www.mysorepack.com/contact.php) feltüntetett elérhetőségek valamelyikén. Azonnali probléma esetén célunk a 30 percen belüli reagálás. Minden más esetben 24 órán belül tájékoztatjuk.

Itt találsz bennüket a facebookon: | facebook